Tuesday, January 15, 2013

Golden Globes 2013 - My Favorite Red Carpet Looks

A trecut si cel mai asteptat eveniment al noului an, the Golden Globes. Desigur, nu a trecut fara ca presa si blogurile de moda sa comenteze aparitiile de pe covorul rosu. Mi-au placut o gramada de tinute, dar am incercat sa fac abstractie de simpatia ce o port anumitor celebritati si sa ma focusez strict pe tinute. Asadar si prin urmare, topul meu arata cam asa:

Pe primul loc se afla superba actrita Kate Hudson.
Pentru covorul rosu, Kate, a purtat o rochie Alexander McQueen in care a aratat... DIVIN este putin spus!


Pe locul doi se afla fosta partenera de petreceri a lui Paris Hilton si actuala mamica, Nicole Richie. A purtat o rochie Naeem Khan, intr-o culoare superba de bleu ce intra in perfecta armonie cu tenul, machiajul si coafura ei.


Simpatica Isla Fisher (pe care poate o stiti din filmul "Confessions of a Shopaholic" sau "The Bachelorette") m-a impresionat prin simplitatea ei, optand pentru o stralucitoare rochie Reem Acra. Singurul lucru pe care l-as schimba ar fi clutch-ul. In rest a fost o aparitie foarte eleganta si de bun gust


Evident Jessica Alba (sau stilistul ei) stie ce culori i se potrivesc. Aceasta rochie Oscar de la Renta i-a scos nu numai tenul in evidenta ci si frumosul corp. Totul a fost perfect, de la coafura pana la accesorii.


Salma Hayek a fost cu adevarat stralucitoare intr-o creatie Gucci. A aratat ca o adevarata diva!


Amanda Seyfried a fost o aparitie angelica si senzuala. A purtat o rochie superba, creatie Givenchy. Ador cum rochia intra in concordanta cu parul, chipul si firea delicata a frumoasei actrite.


Acesta a fost topul meu cu cele mai frumoase aparitii (in opinia mea) de pe covorul rosu de la the 2013 Golden Globes.
 
photos source: Just Jared

No comments:

Post a Comment