Wednesday, August 14, 2013

Bonnie McKee - American Girl

Hai sa va fac cunostinta cu o artista descoperita de mine recent. Se numeste Bonnie Mckee, este cantareata, songwriter si actrita. A compus pentru Katy Perry piesele "California Gurls," "Teenage Dream," "Last Friday Night (T.G.I.F.)," "Part of Me," si "Wide Awake." si a mai colaborat cu artisti ca  Britney Spears, Christina Aguilera, Ke$ha, Kylie Minogue, Avril Lavigne, Kelly Clarkson, Carly Rae Jepsen, Leona Lewis, Adam Lambert, Max Martin, Dr. Luke si multi altii.
Anul asta a lansat cel  de-al doilea album din cariera sa ca si cantareata, American Girl, prima piesa cu acelasi nume beneficiaza si de un videoclip. AICI vine partea interesanta, VIDEOCLIPUL!!!
Imi place si piesa, e energica, dinamica, sexy cu un mesaj optimist si rebel. Insa videoclipul completeaza perfect piesa: par colorat, tinte, blugi rupti si tot felul de accesorii cool si trasnite, un styling foarte reusit.
Povestea clipului e destul de cliseica, trei tipe care se distreaza fara sa le pese de reguli & stuff.
Vara asta am fost mai mult ca niciodata, obsedat de culori si de stilul asta grunge/vintage/punk/retro/swag/rock&roll si toata amestecatura asta in general, care a luat amploare peste tot. Eu zic sa urmariti clipul. Enjoy! xoxo

No comments:

Post a Comment