Monday, October 28, 2013

Delia - Doar Pentru Tine

Delia, o cantareata pe care eu o apreciez foarte mult, a lansat azi videoclipul pentru minunata piesa "Doar pentru tine". Ideea clipului imi place foarte mult. Stiti ca sunt obsedat de vrajitoarele din "American Horror Story", ei bine, clipul asta imi inspira. Nu spun ca a copiat sau a plagiat, nici gand! Consider ca este primul clip din Romania de o asemenea calitate. De la styling, la decor, pana la scenariu si atmosfera, totul reusind foarte usor sa concureze cu orice echipa importanta din afara. Imi place mult pentru ca este total diferit fata de ce avem noi la ora actuala pe piata muzicala. Pentru prima oara un videoclip cu o poveste de hollywood, rupta parca dintr-un film de groaza (In sensul bun al cuvantului. Sunt pasionat de filmele horror de calitate, mai ales acelea cu vrajitoare/fantome si in general tot ce tine de magie si de lumea de dincolo).

"Videoclipul este o productie deFilm / Griffon & Swans, Radu Stancu, regia este semnata de Vlad Fenesan, imaginea George Dascalescu, montajul Mihai Codleanu, iar la sound design Marius Leftarache.
     Piesa este produsa de F.Charm, chitara este trasa de Alex Turcu, iar Delia a compus versurile si linia melodica. Pozele promotionale sunt facute de Dimitri Caceaune impreuna cu David Gal  pe grafica si pot fi vizualizate aici. De make-up s-au ocupat Alexandra Craescu (Delia) si Claudia Musat Cascadarsca (Elias Ferkin), iar stylingul a fost asigurat de Andra Moga." - Sursa: Delia Official

Delia, a singer that I really appreciate, released today the video for the wonderful song "Just for you". I really like the idea of ​​the video. Reminds me of "American Horror Story". I'm not saying she copied or plagiarized, no way! I think it's the first music video from Romania of such quality. From styling to setting up the scenario and atmosphere, all easily managed to compete with any important team. I love it because it's totally different from what we have currently on the music industry. For the first time a video with a Hollywood story, like a horror movie (In a good way. I'm passionate about quality horror movies, especially those with witches/ghosts and generally everything related to magic and the beyond world).

No comments:

Post a Comment