Monday, April 15, 2013

My Hair Care Routine

In aceasta postare voi prezenta una dintre micile mele obsesii: Ingrijirea parului. Poate ca nu se vede, dar un par cret, rebel, aspru si des ca al meu este foarte greu de tinut sub control. Cheia este sa gasesti produsele care ti se potrivesc cel mai bine. Incercand cat mai multe produse iti poti da seama ce este mai bun pentru parul tau.
In momentul de fata m-am oprit la samponul si balsamul de par de la Syoss Shine-Sealing. Am incercat mai multe game de la Syoss, dar acesta mi se potriveste cel mai bine. Dupa spalare, buclele sunt mai bine definite, parul este mai moale, nu mai sunt acele fire electrizate, specifice, mai ales, parului cret.

Atunci cand ma plictisesc de claia mea creata, imi fac parul cu placa. Atunci se schimba situatia si cu samponul si balsamul. Folosesc si de data asta tot Syoss, Silicone Free. Cand imi port parul drept, are tendinta sa se ingrase foarte repede, asa ca acest sampon si balsam este ideal pentru ca nu il incarca sau imbacseste.

Iar cand sunt tuns scurt, problema este destul de simpla. Folosesc doar samponul Syoss Anti-Dandruff.

MASTILE de par sunt cele mai importante!!! Nu plec nicaieri fara masca de par. Am incercat toate  brand-urile posibile si imposibile, unele fara niciun efect, altele miraculoase, cum ar fi cel de la Syoss Glossing Shine-Seal si/sau L'oreal Elseve Total Repair. Indiferent ca imi port parul cret, drept, lung, scurt, folosesc aproape la fiecare spalare masca de par.

Produsele de styling sau ingrijire nu sunt multe la numar. Treaba e destul de simpla: cand am parul foarte gras, dar nu am timp sa il spal, folosesc Dry Shampoo de la Syoss. Cand parul este lipsit de stralucire aplic cateva picaturi din Shine-Sealing Finish Fluid de la Syoss sau balsamul Expres-Repair Oil Nutritive de la Gliss (nu necesita clatire). Iar pentru un par sanatos, bogat, stralucitor, dar mai ales pentru a combate caderea acestuia, folosesc cel mai important lucru: Lotiunea regeneranta cu Petroleum, vitamina A si E, Ulei de ricin de la Gerovital.

2 comments:

  1. wow! pt prima oara citesc rutina de ingrijire a parului pe blogul unui baiat! :))) m-ai convins sa incerc cele 2 masti:))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wow! Nici nu ai idee cat ma bucur. Sper ca ti-am fost de folos :D
      Sa imi spui cum au functionat la tine cele doua masti :)

      Delete