Friday, April 19, 2013

Russian Market + Fashion Garage @DallesGO

Cum am promis, revin cu poze din vacanta mea in Moscova. Primul lucru pe care vreau sa il impartasesc este acest mini market intr-un decor victorian. Se afla chiar in buricul orasului si l-am descoperit dintr-o pura intamplare. Afara pur si simplu este o cladire normala, ca un bloc, nu scrie nimic, este doar o usa ingusta cu un geam fumuriu. Dar atunci cand intri in magazin si vezi aceasta imagine pe care o vedeti si voi in pozele de mai jos, te simti ca Alice cand a aterizat in Tara Minunilor, este un adevarat basm, dar in acelasi timp este foarte ciudat sa vezi alimente, sticle si borcane intr-un asemenea cadru. Oricum ideea este nemaipomenita si nu va imaginati ca pe rafturi se gasesc porcarii gen chips-uri, cola etc. ci produse de cea mai buna calitate (si foaaaaarte scumpe).








Daca nu aveti inca planuri pentru maine, va asteptam pe 20 aprilie, intre 12.00 si 19.00, la DallesGO, pe Ion Otelesanu 2, etaj II (zona Cismigiu – Teatrul Mic) sa faceti cunostinta cu stilistii DallesGO si sa va reimprospatati garderoba de primavara! Stilistii cursului de Moda si tendinte cu Ovidiu Buta de la DallesGO isi deschid garderobele pentru voi, cu imbracaminte si accesorii de designer, noi si vintage, atent selectate, la preturi extraordinare.
Pentru a condimenta sesiunea de smart shopping, veiti gasi organizat un make-up corner powered by DallesGO Make-up si Malu Wilz, iar echipa de stilisti GETT’s va propun un hairstyle makeover.


No comments:

Post a Comment