Tuesday, December 4, 2012

Sarto Men

"50 de barbati bine imbracati", un proiect care vrea sa arate Bucurestiului ca inca mai exista barbati care stiu cum sa se imbrace. Un proiect in care eu cred si de care Romania chiar are nevoie. Sunt mai mult decat onorat si mandru sa ma aflu si eu printre cei 50 de barbati bine imbracati si sa fac parte la acest proiect. Ne-am adunat cu totii intr-o dimineata de sambata friguroasa, in centrul vechi al capitalei unde am avut ocazia sa il cunosc in sfarsit pe Emanuel de la Moda si Ceva Mai Mult, cu care mi-a facut o deosebita placere sa vorbesc. Bineinteles ca am avut onoare sa ii cunosc si pe cei care au initiat acest proiect: Alex Moise, Alexandru Dragan si Alexandru Stefan Iordache de la Dappergents.
Dupa ce am facut celebra poza de grup, ne-am retras la Hotel Arc de Triomphe unde ne-am incalzit si am baut un Aperol intr-un cadru intim. Sunt sigur ca acest proiect va evolua si vom reusi sa strangem tot mai multi barbati cu stil de toate varstele si clasele sociale, cu care vom da o lectie de eleganta si atitudine romanilor.






In filmuletul de mai jos puteti vedea cum s-a desfasurat shooting-ul:


2 comments:

  1. Dupa cum ii spuneam si lui Emanuel Iuhas intr-un comentariu la postarea lui despre acest proiect, e abolut minunata initiativa, la cat mai multe intalniri si bravo, cu totii sunteti cu adevarat minunati!

    ReplyDelete