Wednesday, June 20, 2012

Color Blocking






Sunt in vacantaaaaaa!!! Am terminat sesiunea cu brio, nu am nici o restanta!  Acum imi fac planuri de vacanta si mult, mult shopping (activitate pe care am cam abandonato de ceva vreme). Saptamana viitoare voi merge la mare (again) pentru cateva zile, sa ma bronzez si sa imi incarc bateriile pentru calatoria pe Coasta de Azur. Abia astept sa vad celebrele orase ca Monte Carlo, Nisa, St Tropez, Cannes etc. Cu siguranta voi posta poze de acolo!

Cat despre tinuta vreau sa precizez ca acel tricou este un DIY si m-am inspirat din colectia Givenchy spring-summer 2012 (care btw este colectia mea preferata din toate timpurile, recent sunt un mare fan al casei de moda Givenchy)
In rest am purtat maieu H&M, pantaloni H&M si adidasi Reebok.

8 comments:

  1. Te felicit pentru sesiune. Esti tare, ce sa mai?
    Cat despre tricou, il ador! E foarte tare!!!
    Vacanta faina sa ai si te astept la mine, cu un giveaway.
    ;P

    ReplyDelete
  2. Felicitari pentru terminarea cu brio a sesiunii! Asteptam poze de pe Coasta de Azur, care mi se pare destinatia perfecta pentru o vacanta.
    Love the cropped tee and jeans!

    ReplyDelete
  3. great look!!

    http://thehandbagconcept.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. foarte cool tinuta si ti se potrivesc foarte bnie culorile mai turbo! o sa-ti placa pe Coasta de Azur; bine, cu exceptia unor babeti de o opulenta infernala...dar restul e de vis :)

    ReplyDelete
  5. Color block stripe-ing :)

    Bisous,
    www.fashiongentrix.com

    ReplyDelete