Saturday, May 26, 2012

Style A to Zoe









Am primit aceasta minunata carte cadou de ziua mea de la o prietena. Am citit-o pe toata intr-o singura zi si nu imi doream sa se mai termine! Cartea este scrisa de Rachel Zoe (si Rose Apodaca). Rachel este cea mai bine cotata stilista din America, a imbracat staruri ca Mischa Barton, Kate Hudson, Cameron Diaz, Demi Moore, Lindsay Lohan, Keira Knightley, Nicole Richie, Jennifer Garner, Liv Tyler si lista poate continua la nesfarsit. In carte se gasesc o gramada de sfaturi utile cat si un fel de mini biografie despre adolescenta si evolutia lui Rachel Zoe in lumea modei. O recomand celor pasionati de moda dar si celor care vor sa descopere aceasta lume a modei.

Friday, May 25, 2012

Happy B-Day to Me





Acum sunt major si in America!!! :)) Nu pot sa cred cat de repede a trecut timpul... parca ieri eram la bunici si ma jucam in fata blocului cu copiii din bloc, iar acum am in fata mea un tort pe care scrie 21. Sincer eu inca ma simt acelasi copil enervant si infantil de acum 8 ani (la faza asta pana si tata este de acord!) Pozele de sus sunt de saptamana trecuta pentru ca m-am sarbatorit mai devreme doar cu familia deoarece weekendul asta nu se putea... Pe 24 mai am implinit 21 de ani (adica ieri) si vreau sa le multumesc tuturor pentru frumoasele urari de la multi ani si mai ales pentru cadouri hihihi. I love you, guys!

Tuesday, May 22, 2012

Monday, May 21, 2012

Sunny Day in Bucharest




In SFARSIT a rasarit si soarele pe strada noastra! Aveam senzatia ca vine toamna dupa o saptamana de vreme urata si ploaie turbata. Am profitat de vremea varatica si am fost sa "consiliez" o prietena la shopping. Am purtat o tinuta foarte lejera in culori deschise (albastru si rosu, albul nu cred ca se pune pt. ca este non-culoare).
Tricou New Yorker, cardigan Zara, pantaloni D&G, tenesi no name.
Sa aveti o saptamana frumoasa si cu soare!

Monday, May 14, 2012

Perfect Monday







Un mod perfect de a incepe saptamana! Niste inghetata, o revista, serialul meu preferat si o vreme superba.
Dar toata relaxarea asta va ramane doar pentru scurt timp, caci imediat voi pleca sa rezolv niste treburi.
Port pantaloni H&M, un tricou no name, palarie New Yorker si tenesi Puma (care nu se vad in poze).
Sa aveti o saptamana frumoasa!

Thursday, May 10, 2012

Dudley O'Shaughnessy




Sunt sigur ca l-a observat toata lumea in clipul Rihannei "we found love". Eu cel putin am cautat imediat numele lui pe internet si am descoperit ca se numeste Dudley O'Shaughnessy, s-a nascut in Londra, este jucator de box si mai nou model in ascensiune. Ce m-a impresionat pe mine cel mai mult a fost stilul lui vestimentar din viata de zi cu zi, asa cum puteti observa in pozele de mai sus. Are un stil foarte interesant, putin atipic, ceea ce imi place mult!

Sunday, May 6, 2012

A Walk in the Forest






Este asa de frumos sa te plimbi in padure... Imi place sa iau catelul si sa ma plimb ore in sir prin padure, sa fiu numai eu cu gandurile mele... sa aud doar ciripitul pasarilor si vantul ce bate printre frunze. (Poate va intrebati ce naiba faceam cu mana aia in a 3a poza... nu faceam cu mana fotografului ci incercam sa scap de o musca care nu imi dadea pace :))). Tinuta a fost cat se poate de simpla si comoda, foarte casual. Am purtat tricou Pull&Bear, vesta Glow, pantaloni si tenesi Zara.

Saturday, May 5, 2012

Summerish




A venit weekendul! Afara este cald (chiar foarte cald), pasarile ciripesc, copiii se joaca in parc iar eu sunt lesinat de la atata caldura si deja nu stiu cum sa fac sa imi pun cat mai putine haine pe mine! Am purtat aceasta camasa larga si foarte subtire de la H&M; pantalonasi de blugi, scurti, Vintage; iar tenesii sunt luati cand am fost in Italia, dintr-un magazin oarecare. Sa aveti parte de un weekend relaxant!

Friday, May 4, 2012

Lady Gaga - The Born This Way Ball




Cand am auzit prima oara ca Lady Gaga va sustine un concert in Romania, nu mi-a venit sa cred! Mi-am zis ca trebuie neaparat sa imi iau bilet! (Am avut niste apucaturi de fan disperat zilele astea) Am comandat biletele inca din prima zi cand s-au pus in vanzare online. Am stat sechestrat in casa asteptand sa ajunga biletele (Doamne fereste sa nu fiu eu acasa si sa vina biletele fix in ziua in care sunt eu plecat!) Asa ca intr-o superba dimineata de primavara (dar cu temperaturi de iulie) in timp ce eu dormeam, suna la usa! In clipa aia am sarit din pat, nu imi pasa ca sunt in pijamale, ca am parul ciufulit sau ca am bale la gura! :)) Am fugit aproape descult spre poarta de zici ca ma antrenam pentru maraton. Am deschis usa iar in fata mea era nenea cu bileteleeee! YEEEY! In sfarsit pot sa stau linistit ca am biletele in mana! Abia astept concertul de pe 16 august, va fi probabil una dintre cele mai frumose momente din viata mea!

Thursday, May 3, 2012

Anna Dello Russo for H&M



Anna Dello Russo for H&M, bag & bracelets

Legendary fashion icon Anna Dello Russo has teamed up with H&M and designed unique accessories collection that will be sold world wide! The collection will be launched in 140 H&M stores as well as online on october 4th and will include jewellery, sunglasses, shoes, bags and a suitcase! Here’s a couple of sneak peeks of the collection, what do you guys think?



Anna Dello Russo for H&M sunglasses, shoes, jewellery


source: fashionsquad